Ga naar de inhoud
Vanaf 1 September worden bestellingen enkel op Donderdag verzonden.
Vanaf 1 September worden bestellingen enkel op Donderdag verzonden.

Over My BabyOutlet

De mooiste tijd van je leven is het. Vanaf de dag dat je eerste kindje op de wereld komt, verandert alles. Zorg dus dat je goed bent voorbereid! Zo hebben wij het zelf ook beleefd.

Wat ons nog steeds verbaast, is de hoeveelheid spullen die je moet kopen voor een baby. En het meeste berg je na een paar maanden weer op. Dat maakt het hebben van een kleintje erg prijzig.
 
Dat moet anders, vinden wij. Alles wat je nodig hebt dient van goede kwaliteit te zijn, maar dan tegen een écht scherpe prijs. Dat maken we ook waar. Sinds 2012 is My BabyOutlet het beste adres voor de complete babyuitzet. Jouw kindje verdient het!
 
Wat je moet weten is dat we hier niet alleen eindereeksen of oudere collecties verkopen. We voeren ook het nieuwste en beste van bekende merken in, maar dan tegen een ongekend lage prijs. Die combinatie maakt ons uniek. Net als de service.
 
Mybabyoutlet.be brengt alles wat cool en hip is online binnen bereik van heel België en Nederland. Maar als je graag wilt zien wat je koopt, kom dan shoppen op een evenement.
 
Nog even dit : je betaalt meestal minder dan vijftig procent, maar krijgt bij ons altijd de volle honderd procent service én garantie!

Tot gauw,
Team My BabyOutlet