filter_list

Filter

Is het moment aangebroken dat je kindje zelfstandig naar het toilet leert gaan? Dan kun je bij ons de nodige hulpmiddeltjes vinden die gaan helpen bij de zindelijkheidstraining. Kies voor een handig en ergonomisch plaspotje maar ook met een leuk kleurtje of tekeningetje op, dit maakt het voor je kleintje des te leuker. De toiletverkleiner is de volgende grote stap in het zindelijk worden, deze verkleint de toiletzitting zodat ze geen angst hebben om in het toilet te vallen. Geef ze nog een bijpassend opstapje en ze voelen zich direct al een “grote” jongen of meisje! 


Bezig met laden...
41%
visibility
shopping_cart

wc-bril duck collectie blauw

Handige wc-verkleiner zodat uw kleintje veilig op de grote wc kan zitten. Wc-bril blauw met een eendje op. Duck collectie.

9,99

5,90

41%
visibility
shopping_cart

wc-bril duck collectie grijs

Handige wc-verkleiner zodat uw kleintje veilig op de grote wc kan zitten. Wc-bril grijs met een eendje op. Duck collectie.

9,99

5,90

41%
visibility
shopping_cart

wc-bril duck collectie roos

Handige wc-verkleiner zodat uw kleintje veilig op de grote wc kan zitten. Wc-bril roos met een eendje op. Duck collectie.

9,99

5,90

41%
visibility
shopping_cart

wc-potje duck collectie blauw

Ruim wc-potje met ergonomische zit en anti-slip rand aan de onderkant. Wc-potje collectie blauw met eendje op. Duck collectie.

9,99

5,90

41%
visibility
shopping_cart

wc-potje duck collectie roos

Ruim wc-potje met ergonomische zit en anti-slip rand aan de onderkant. Wc-potje roos met eendje op. Duck collectie.

9,99

5,90


Wat klanten over ons vertellen op Facebook