filter_list

Filter

Is het moment aangebroken dat je kindje zelfstandig naar het toilet leert gaan? Dan kun je bij ons de nodige hulpmiddeltjes vinden die gaan helpen bij de zindelijkheidstraining. Kies voor een handig en ergonomisch plaspotje maar ook met een leuk kleurtje of tekeningetje op, dit maakt het voor je kleintje des te leuker. De toiletverkleiner is de volgende grote stap in het zindelijk worden, deze verkleint de toiletzitting zodat ze geen angst hebben om in het toilet te vallen. Geef ze nog een bijpassend opstapje en ze voelen zich direct al een “grote” jongen of meisje! 


Bezig met laden...
41%
visibility
shopping_cart

wc-bril collectie konijn roos

Handige wc-verkleiner zodat uw kleintje veilig op de grote wc kan zitten. Wc-bril roos met konijntje op. Bunny collectie.

9,99

5,90

41%
visibility
shopping_cart

wc-bril collectie konijn wit

Handige wc-verkleiner zodat uw kleintje veilig op de grote wc kan zitten. Wc-bril wit met konijntje op. Bunny collectie.

9,99

5,90

42%
visibility
shopping_cart

wc-bril Royal Baby

Handige wc-verkleiner zodat uw kleintje veilig op de grote wc kan zitten. Wc-bril wit van de Royal Baby collectie.

11,99

6,90

18%
visibility
shopping_cart

wc-bril soft owl grijs

Handige wc-verkleiner met zacht kussentje zodat uw kleintje veilig op de grote wc kan zitten. Wc-bril grijs van de owl collectie

13,99

11,50

41%
visibility
shopping_cart

wc-potje collectie konijn groen

Ruim wc-potje met ergonomische zit en anti-slip rand aan de onderkant. Wc-potje groen met konijntje op. Bunny collectie.

9,99

5,90


Wat klanten over ons vertellen op Facebook

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.