Yetti pingu
Reviews | Review toevoegen

Met de Yetti van Bemini zal je kindje het nooit koud hebben. Het is een multifunctioneel wikkeldeken ontworpen om eveneens in de maxi-cosi te gebruiken.

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

€ 75,90
€ 25,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Met de Yetti van Bemini zal je kindje het nooit koud hebben. Het is een multifunctioneel wikkeldeken ontworpen om eveneens in de maxi-cosi te gebruiken. Dankzij de ritsen achteraan kan je hem gemakkelijk met een 3-punts (bv maxi-cosi) – of een 5-punts gordel (bv BeSafe) bevestigen. De drukknoppen zorgen ervoor dat je hem kan vergroten of verkleinen. En het o-zo-schattige mutsje zorgt ervoor dat je kindje zonder koude oortjes kan genieten van elke wandeling. De Yetti bestaat uit 3 lagen waarvan de buitenkant waterafstotende en een winddichte coating heeft. De binnenzijde is ultra zacht zodat je kindje lekker ingeduffeld kan worden. Veder zijn er nog reflecterende details in de afwerking voor extra zichtbaarheid. Met het zakje vooraan op de Yetti heb je het tutje zo bij de hand.  

  • Universele fitting: 3 en 5-punt gordel 
  • Met bijpassen mutje
  • Heeft een tut zakje
  • Wassen op 30°

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews