3-9 Softy slaapzak bemini softy aladin
Reviews | Review toevoegen

Bemini slaapzak 3-9 maand in softy TOG 2,50

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

€ 55,90
€ 30,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Bemini is de N°1 als het over slaapzakken gaat. Als je voor een slaapzak van Bemini kiest, ligt je kindje veilig en comfortabel. Met de ritssluiting aan de zijkant is het zeer makkelijk om je kindje de slaapzak aan te doen of als u in het midden van de nacht je kindje moet verschonen. Met het uniek rits-systeem onderaan heb je in een handomdraai 2 beentjes gemaakt van je slaapzak. Superhandig voor onderweg, in de kribbe of thuis.

  • De softy stof van Bemini pluist niet, is aangenaam warm en ultra zacht
  • Wassen op 30°
  • TOG 2,5
  • Afritsbare mouwen
Wat is TOG? 
Wat betekent deze waarde en hoe kan ik dit gebruiken?
TOG is een maat voor thermische weerstand, die overeenkomt met de comforttemperatuur als functie van het milieu. Deze maatregel wordt in ons land gebruikt voornamelijk om te helpen bij het kiezen van de slaapzak en het meest geschikte materiaal. Hoe hoger de TOG-index van een slaapzak, hoe warmer het is: kies de TOG op basis van de temperatuur van de kamer van de baby en de kleding die hij draagt.
MAGICBAG: Hoe kies je de IDEALE kwaliteit?
Gevoelig voor temperatuurverschillen, heeft de baby nog geen volwassen systeem dat een thermische regeling mogelijk maakt om een constante temperatuur te behouden. De MAGICBAG en onze verschillende materialen zijn specifiek bestudeerd en ontwikkeld om het welzijn en het thermische comfort van uw baby te waarborgen. Hier is een tafel van onze togs die u zeker zal helpen.
Belangrijk: U moet rekening houden met het ondergoed dat de baby draagt onder zijn Magic Bag®
Kamertemperatuur: Veel organisaties raden een kamertemperatuur aan voor baby's tussen 16 ° C en 20 ° C
Is uw baby jonger dan 2 maanden? Het lichaam van een pasgeboren bevat weinig vet. Uw baby worstelt om zijn temperatuur te behouden. Het is daarom veel gevoeliger voor onderkoeling.
Vanaf 2 maanden, het lichaam van uw baby bevat nu een bepaalde hoeveelheid vet die als bescherming werkt en de warmte behoudt. Uw baby behoudt nu gemakkelijker zijn temperatuur. Vermijd oververhitte ruimtes en dek de baby niet te veel in.
Let op bij minder dan 15°c is de omgevingstemperatuur te laag. Dit wordt schadelijk voor de gezondheid van uw baby. Als de temperatuur te laag is, verliest de baby veel energie om zijn lichaamstemperatuur te behouden

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews