Over Mybabyoutlet

De mooiste tijd van je leven is het. Vanaf de dag dat je eerste kindje op de wereld komt, verandert alles. Zorg dus dat je goed bent voorbereid! Zo hebben wij het zelf ook beleefd. Wij zijn Amy en Daisy, van My BabyOutlet.
 
Wat ons nog steeds verbaast, is de hoeveelheid spullen die je moet kopen voor een baby. En het meeste berg je na een paar maanden weer op. Dat maakt het hebben van een kleintje erg prijselijk  
 
Dat moet anders, vinden wij. Alles wat je nodig hebt van een goede kwaliteit, maar dan tegen een ècht scherpe prijs. Dat maken we ook waar. Sinds 2012 is My BabyOutlet het beste adres voor de complete babyuitzet. Jouw kindje verdient het! 
 
Wat je moet weten is dat we hier niet alleen einde reeksen of oudere collecties verkopen. We voeren ook het nieuwste en beste van bekende merken, maar dan tegen een ongekend lage prijs. Die combinatie maakt ons uniek. Net als de service.
 
Mybabyoutlet.be brengt alles wat cool en hip is online binnen bereik van heel België en Nederland. Maar als je graag wilt zien wat je koopt, kom dan shoppen op een evenement. Hier staat waar en wanneer My BabyOutlet.be bij jou in de buurt is.
 
O ja, nog even dit : je betaalt meestal minder dan vijftig procent, maar krijgt bij ons altijd de volle honderd procent service én garantie!